Arhiva pentru Arad - Cabinete medicale

Facebook


Arad

Hiperdia

Imagistica Medicala
*specialitate de baza

Descriere

Brasov Centru de diagnostic imagistic, consultatii de specialitate, analize de laborator Str. Nicolae Titulescu nr. 2 (incinta “Carpatex”) 0268.405.300 brasov@hiperdia.ro Centru de diagnostic imagistic si laborator Calea Bucuresti nr. 25-27 (lânga Spitalul Judetean) 0268.405.300 Centrul medical de consultatii de specialitate si laborator Calea Bucuresti 27 A 0268.405.300 brasov@hiperdia.ro Computer Tomograf II Brasov Str. Prundului nr. 9-11 (în incinta Spitalului de Neurologie si Psihatrie) 0268.405.300 Laborator analize Poarta schei nr. 31 Citeste continuarea..

Medico-Chirurgical dr Serban

Ginecologie
*specialitate de baza

Descriere

Centrul medical a fost deschis in 2004,functionind pe o artera importanta a municipiului nostru,oferind servicii de obstetrica ginecologie,oto-rino-laringologie si punct de recoltare laborator

Audionova Arad

ORL
*specialitate de baza

Descriere

Am inceput in 1999 ca initiativa a luptei impotriva hipoacuziei. Scopul nostru este sa identificam afectiunea cat mai devreme si sa oferim solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu au efect. Am introdus in domeniul reabilitarii auditive din Romania cunostintele si metodele europene dobandite prin practica si cercetarea indelungata, in special din Germania, Danemarca si Elvetia. Audionova a adus in Romania cele Citeste continuarea..

Biomedica

Medicina Alternativa
*specialitate de baza

Descriere

Centrul de tratament bioenergetic si-a inceput activitatea in 1993, de cand functioneaza fara intrerupere. BIOMEDICA este Marca Inregistrata, proprietate a firmei din 1997. Diagnostic de precizie si tratament: In cabinetul BIOMEDICA veti fi consultati cu NEURON, cea mai moderna aparatura de diagnostic si terapie NLS – Biorezonanta Magnetica, ultima dezvoltare a sistemelor Methapatia – OBERON si TITANIUM 4Ghz Cu aparatul de biorezonanta magnetica NEURON asistat de calculator. Metoda este complet Citeste continuarea..