Botosani

Facebook


Botosani

CMI Dr Vlascu

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Luni, miercuri, vineri : 8 – 14 marti, joi : 14 – 20 sambata si duminica cu programare

detalii

Medical Center Botosani

Medicina Generala
*specialitate de baza

Descriere

Medical Center este un laborator de analize medicale in care se efectueaza o gama larga de investigatii de hematologie, biochimie, imunologie, parazitologie si bacteriologie Pentru efectuarea acestor analize, dispunem de aparatura medicala de ultima generatie, de reactivi de laborator de exceptionala calitate si materiale sanitare de unica folosinta Laboratorul s-a nascut din convingerea noastra ca viata este cel mai de pret dar pe care il avem si ca oamenii merita Citeste continuarea..

detalii

Medical Center VIVA

Radiologie
*specialitate de baza

Descriere

Centru de Radiodiagnostic dotat intr-o prima etapa cu un Osteodensitometru DXA de ultima generatie si un Mamograf, Medical Center VIVA isi propune sa aduca in judetul Botosani un plus de profesionalism si calitate la cele mai inalte standarde, reflectate atat prin aparatura cat si prin serviciile personalului care il deserveste. De asemenea intreg personalul este instruit si pregatit sa ofere pacientilor si colaboratorilor servicii de cea mai buna calitate, atentie Citeste continuarea..

detalii

Art Laser Dent

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Povestea ARTLASERDENT incepe in anul 2006 cind peste temelia pusa dupa ani de studiu pentru a reusi cuprinderea domeniului medicinii dentare, se adauga stradania de a construi un cabinet stomatologic vizionar si respectand exigentele profesionale cat mai proeminente. In decursul anilor care au trecut avansarea nu a fost facila dar construirea pas cu pas, constanta, indrazneata si respectand cu rigoare tinta propusa, ne-au condus la realizarile prezente. Din iunie 2008 Citeste continuarea..

detalii

Audionova Botosani

ORL
*specialitate de baza

Descriere

Am inceput in 1999 ca initiativa a luptei impotriva hipoacuziei. Scopul nostru este sa identificam afectiunea cat mai devreme si sa oferim solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu au efect. Am introdus in domeniul reabilitarii auditive din Romania cunostintele si metodele europene dobandite prin practica si cercetarea indelungata, in special din Germania, Danemarca si Elvetia. Audionova a adus in Romania cele Citeste continuarea..

detalii