Arhiva pentru Ginecologie si obstetica - Cabinete medicale

Facebook


Ginecologie si obstetica

Intermedicas Worldwide Bucuresti

Servicii medicale
*specialitate de baza

Descriere

INTERMEDICAS WORLDWIDE este o companie independenta cu activitati in domeniul managementului serviciilor medicale internationale si managementului pacientului. Compania noastra a fost infiintata de medici in urma unor experiente personale si a dificultatilor intalnite in gasirea unei solutii de tratament in timp util. In plus,majoritatea personalului Intermedicas Worldwide poseda cunostinte si pregatire in domeniul medical, astfel incat putem asigura obiectivitatea demersurilor noastre, tinta fiind gasirea celor mai bune optiuni de tratament Citeste continuarea..

Clinica Origyn – tratamentul infertilitatii

Tratamentul infertilitatii
*specialitate de baza

Descriere

În acest moment, Origyn Fertility Center este unul dintre cele trei centre de reproducere umană asistată din Iaşi și singurul din Suceava. Menţinem cel mai înalt standard de calitate a actului medical, protocoalele interne sunt adaptate caracteristicilor patologiei din zona noastră şi sunt conforme cu cele mai exigente cerinţe prevăzute în protocoale medicale ale clinicilor de fertilitate din Europa Occidentală.

Prosana Medical Center din Constanta

Dermatologie
*specialitate de baza

Descriere

De ce noi? Pentru ca noi avem atuuri cu care ne mandrim. Cea mai buna investitie a clinicii este personalul nostru medical care, dincolo de formalismul profesional, va va dovedi calitatea de a fi om. La fiecare vizita, va vom intampina cu atentie si profesionalism, pentru a tratata problemele dumneavoastra de sanatate si a va consilia despre metoda optima de imbunatatire a calitatii vietii dumneavoastra. La Prosana veti intalni abordarea Citeste continuarea..

Salcudean Vasile Focsani

Ginecologie
*specialitate de baza

Descriere

Iti doresti un medic ginecolog bun, cu experienta si pe care te poti baza? Doresti ca sarcina ta sa fie urmarita corect, sa ai un bebelus sanatos si sa fii sigura ca medicul tau o sa fie alaturi de tine la nastere? Atunci ai ajuns in locul potrivit. Va invitam la o vizita virtuala in cabinetul nostru de obstretica si ginecologie condus de Dr. Salcudean Vasile, cu o experienta de Citeste continuarea..

Sika Medical din Bucuresti

Ginecologie
*specialitate de baza

Descriere

Sika Medical functioneaza dupa normele sanitare romanesti armonizate cu cele ale Uniunii Europene. Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor. Clinica medicala privata Sika Citeste continuarea..

Medicover Focsani

Medicina Interna
*specialitate de baza

Descriere

Medicover este singura companie de profil din Romania care ofera toata gama de servicii medicale: asigurari de sanatate, abonamente de sanatate, abonamente de medicina muncii, consultatii, investigatii, teste de laborator, spitalizare in cele mai bune rezerve private. Medicover s-a detasat pe piata serviciilor medicale private de sanatate prin modalitatea unica de management al starii de sanatate a abonatilor sai pe baza sistemului medic personal similar medicului de familie din perioada Citeste continuarea..

Medcenter Focsani

Endocrinologie
*specialitate de baza

Descriere

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, MEDCENTER reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale clinice si de laborator din Romania. Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor, printr-un diagnostic precis si rapid, toate centrele medicale oferind servicii bazate pe o aparatura ultramoderna, coordonate de un personal medical special pregatit. Orice pacient sau client trebuie sa fie Citeste continuarea..