Arhiva pentru Oftalmologie - Cabinete medicale

Facebook


Oftalmologie

Intermedicas Worldwide Bucuresti

Servicii medicale
*specialitate de baza

Descriere

INTERMEDICAS WORLDWIDE este o companie independenta cu activitati in domeniul managementului serviciilor medicale internationale si managementului pacientului. Compania noastra a fost infiintata de medici in urma unor experiente personale si a dificultatilor intalnite in gasirea unei solutii de tratament in timp util. In plus,majoritatea personalului Intermedicas Worldwide poseda cunostinte si pregatire in domeniul medical, astfel incat putem asigura obiectivitatea demersurilor noastre, tinta fiind gasirea celor mai bune optiuni de tratament Citeste continuarea..

CMI Dr. Tatiana Platon

Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

CMI Dr. Tatiana Platon

Cabinet optica medicala Doraly

Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

Consultatii oftalmologice Examen nerv optic, EXAMEN FUND DE OCHI, Tensiune intra-oculara, MONIT0ORIZARE GLAUCOM, Patologia CATARACTEI, EXAMINARE POL POSTERIOR , Explorarea staticii si motilitatii oculare, Determinarea acuitatii vizuale, vederii stereoscopice, simt cromatic, Prescriere de OCHELARI si LENTILE DE CONTACT prin refractometrie computerizata (ZEISS). Optica medicala. Cabinetul va ofera: 1. Rame de ochelari cu o larga diversitate, din materiale de cea mai buna calitate. 2. Ochelari de soare cu protectie pentru razele Citeste continuarea..

Medcenter Focsani

Endocrinologie
*specialitate de baza

Descriere

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, MEDCENTER reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale clinice si de laborator din Romania. Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor, printr-un diagnostic precis si rapid, toate centrele medicale oferind servicii bazate pe o aparatura ultramoderna, coordonate de un personal medical special pregatit. Orice pacient sau client trebuie sa fie Citeste continuarea..