Oftalmologie

Facebook


Oftalmologie

Ama Optimex Bucuresti

Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

Infiintata in 1991, Clinica de Oftalmologie Ama Optimex este printre primele clinici private de oftalmologie din Romania. Calificare și dedicarea medicilor nostri este un model de referinta pentru întreaga echipă. Personalul clinicii noastre, a fost ales pentru profesionalism si angajamentul lor de a oferi servicii medicale de inalta calitate, pacientilor nostri. Echipa noastra de medici consulta si investigheaza peste 20000 de pacienti pe an, indiferent de varsta si conditia acestora. Citeste continuarea..

detalii

Oftalens

Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

Centrul Oftalmologic Oftalens se află în zona ultracentrală a municipiului Suceava, şi dispune de un spaţiu modern, beneficiind de toate utilităţile şi facilităţile necesare.

detalii

Medicalma Vision

Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

MEDICALMA VISION -prima optică lounge din Râmnicu Vâlcea Stim că fiecare persoană este unică si la fel sunt si ochelarii pe care îi poartă.Din acest motiv fiecare pereche de ochelari va fi personalizată în functie de nevoile medicale, dar si estetice ale clientilor nostri. Părerea nostră este că o prescriptie de ochelari corectă se poate obtine doar în urma unui consult oftalmologic complet-astfel putând fi depistate si alte afectiuni ce Citeste continuarea..

detalii

Intermedicas Worldwide Bucuresti

small-logo-IMS
Servicii medicale
*specialitate de baza

Descriere

INTERMEDICAS WORLDWIDE este o companie independenta cu activitati in domeniul managementului serviciilor medicale internationale si managementului pacientului. Compania noastra a fost infiintata de medici in urma unor experiente personale si a dificultatilor intalnite in gasirea unei solutii de tratament in timp util. In plus,majoritatea personalului Intermedicas Worldwide poseda cunostinte si pregatire in domeniul medical, astfel incat putem asigura obiectivitatea demersurilor noastre, tinta fiind gasirea celor mai bune optiuni de tratament Citeste continuarea..

detalii

Medcenter Focsani

medcenter focsani
Endocrinologie
*specialitate de baza

Descriere

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, MEDCENTER reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale clinice si de laborator din Romania. Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor, printr-un diagnostic precis si rapid, toate centrele medicale oferind servicii bazate pe o aparatura ultramoderna, coordonate de un personal medical special pregatit. Orice pacient sau client trebuie sa fie Citeste continuarea..

detalii

CMI Dr. Tatiana Platon

Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

CMI Dr. Tatiana Platon

detalii

Cabinet optica medicala Doraly

Cabinet Doraly din Constanta
Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

Consultatii oftalmologice Examen nerv optic, EXAMEN FUND DE OCHI, Tensiune intra-oculara, MONIT0ORIZARE GLAUCOM, Patologia CATARACTEI, EXAMINARE POL POSTERIOR , Explorarea staticii si motilitatii oculare, Determinarea acuitatii vizuale, vederii stereoscopice, simt cromatic, Prescriere de OCHELARI si LENTILE DE CONTACT prin refractometrie computerizata (ZEISS). Optica medicala. Cabinetul va ofera: 1. Rame de ochelari cu o larga diversitate, din materiale de cea mai buna calitate. 2. Ochelari de soare cu protectie pentru razele Citeste continuarea..

detalii