Arhiva pentru ORL - Cabinete medicale

Facebook


ORL

Elisa Med din Alba Iulia

Apifitoterapie
*specialitate de baza

Descriere

Elisa Med a luat fiinta in anul 2007 fiind conceputa si autorizata ca Unitate Protejata,cu scopul de a creea locuri de munca protejate pentru persoane cu handicap ,avand obiectul principal de activitate,serviciile de medicina muncii. Patru persoane,dintre care doua cu dizabilitati au avut curajul sa incerce si au reusit.Lor li s-au adaugat alti oameni motivati,printre care si zece cu handicap, care au oferit tuturor adevarate lectii de viata.Ambitiosi,cu mult potential Citeste continuarea..

Audionova Vaslui

ORL
*specialitate de baza

Descriere

Am inceput in 1999 ca initiativa a luptei impotriva hipoacuziei. Scopul nostru este sa identificam afectiunea cat mai devreme si sa oferim solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu au efect. Am introdus in domeniul reabilitarii auditive din Romania cunostintele si metodele europene dobandite prin practica si cercetarea indelungata, in special din Germania, Danemarca si Elvetia. Audionova a adus in Romania cele Citeste continuarea..

Sika Medical din Bucuresti

Ginecologie
*specialitate de baza

Descriere

Sika Medical functioneaza dupa normele sanitare romanesti armonizate cu cele ale Uniunii Europene. Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor. Clinica medicala privata Sika Citeste continuarea..

Medicover Focsani

Medicina Interna
*specialitate de baza

Descriere

Medicover este singura companie de profil din Romania care ofera toata gama de servicii medicale: asigurari de sanatate, abonamente de sanatate, abonamente de medicina muncii, consultatii, investigatii, teste de laborator, spitalizare in cele mai bune rezerve private. Medicover s-a detasat pe piata serviciilor medicale private de sanatate prin modalitatea unica de management al starii de sanatate a abonatilor sai pe baza sistemului medic personal similar medicului de familie din perioada Citeste continuarea..

Medcenter Focsani

Endocrinologie
*specialitate de baza

Descriere

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, MEDCENTER reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale clinice si de laborator din Romania. Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor, printr-un diagnostic precis si rapid, toate centrele medicale oferind servicii bazate pe o aparatura ultramoderna, coordonate de un personal medical special pregatit. Orice pacient sau client trebuie sa fie Citeste continuarea..