Suceava

Facebook


Suceava

Oftalens

Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

Centrul Oftalmologic Oftalens se află în zona ultracentrală a municipiului Suceava, şi dispune de un spaţiu modern, beneficiind de toate utilităţile şi facilităţile necesare.

detalii

MPo Servicii Medicale

Analize medicale
*specialitate de baza

Descriere

Fondata in 1995 policlinica MPo Servicii Medicale este prima policlinica privata din judetul Suceava. Cu o gama larga de servicii si specialisti in aproape toate specializarile medicale, policlinica va ofera servicii de un inalt grad de profesionalism si diversitate. Preturile practicate in unitatea noastra sunt cele mai accesibile, din dorinta de a acoperi un segment cat mai larg de populatie, mentinand calitatea actului medical la cel mai inalt nivel. Policlinica Citeste continuarea..

detalii

Salon Venus

Dermatovenerologie
*specialitate de baza

Descriere

Tratamente pentru acnee, in care se combina consultatia si prescriptia medicala cu tratamentul specific pentru acenee, reusindu-se astfel vindecarea in proportie de 90% in doar 6 luni! Tratamente pentru depigmentare Tratamente cosmetice pentru cuperoza Tratamente cosmetice pentru ten ridat, imbatranit Lifting nechirurgical, hidratare, tonifieire Peelingurichimice, tratamente cu AHA Epilare cu ceara de unica folosinta, cu ingrijirea corecta a pielii inainte si dupa epilare Ondularea permanenta a genelor Machiaj profesional Pensarea Citeste continuarea..

detalii

BELDENT S.R.L.

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Cabinet de stomatologie

detalii

Explora Group

Radiologie Imagistica
*specialitate de baza

Descriere

Clinica Explora este o institutie medicala cu peste 30 de cadre medicale – profesori universitari, medici primari, medici specialisti si asistenti medicali cu inalta competenta profesionala, procesul de diagnosticare sprijinindu-se pe investigatii realizate cu ajutorul unor echipamente ultraperformante. Echipa medicala pune accent, cu seriozitate si competenta, pe relatia medic-pacient, pe prevenirea si profilaxia bolilor, pe acuratetea investigatiilor. Acordam o mare importanta planificarii programarilor astfel incât timpul de asteptare sa se Citeste continuarea..

detalii

Cabinet Medicina Muncii

Medicina Generala
*specialitate de baza

Descriere

Servicii Controale medicale la angajare si periodice Examene paraclinice: Audiometrie EKG Spirometrie Visiotest Pulsoximetrie Glicemie Masurarea indicelui de masa corporala Participarea la sedintele Comitetului de Sanatate si Securitate in Munca Intocmirea documentatiei pentru concediile de risc maternal Cursuri de prim ajutor la locul de munca Elaborarea raportului anual de evaluare a starii de sanatate a angajatilor Consultanta de specialitate si legislativa in probleme de medicina muncii Determinari de zgomot, iluminat, Citeste continuarea..

detalii

Cabinet Stomatologic Dr. Costea

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Pe durata tratamentului se pot asigura: – tratament balneo – fizioterapie – cazare cu si fara pensiune – excursii in zona – tururi organizate la manastiri Serviciile speciale includ : – inchirieri de masini – soferi – transport la aeroport – la cerere, transport cu masinile noastre;

detalii

Cabinet Cirlan Liviu

Radiologie Imagistica
*specialitate de baza

Descriere

Cabinet medical privat – Suceava.

detalii

Cabinet Ardeleanu Mihai

Nefrologie
*specialitate de baza

Descriere

Cabinet Medical de Nefrologie si Medicina Interna.

detalii

Cabinet Dr. Albu

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

SERVICII Profilaxie dentara – Indrumari privind realizarea unei igienizari orale corecte; – Controlul placii bacteriene – Periaj professional; – Fluorizari locale – Detartraj cu ultrasunet sau manual; – Sigilarea santurilor si a fosetelor. Odontologie – Tratamentul complet si complex al proceselor carioase si durerilor dentare, – Obturatii coronare fizionomice cu material fotopolimerizabile, – Obturatii radiculare folosind tehnici modern de condensare se material de sigilare neiritante. Pedodontie – Profilaxia afectiunilor gingivale; Citeste continuarea..

detalii