Arhiva pentru Suceava - Cabinete medicale

Facebook


Suceava

Explora Group

Radiologie Imagistica
*specialitate de baza

Descriere

Clinica Explora este o institutie medicala cu peste 30 de cadre medicale – profesori universitari, medici primari, medici specialisti si asistenti medicali cu inalta competenta profesionala, procesul de diagnosticare sprijinindu-se pe investigatii realizate cu ajutorul unor echipamente ultraperformante. Echipa medicala pune accent, cu seriozitate si competenta, pe relatia medic-pacient, pe prevenirea si profilaxia bolilor, pe acuratetea investigatiilor. Acordam o mare importanta planificarii programarilor astfel incât timpul de asteptare sa se Citeste continuarea..

Med Pro Clinic

Medicina Muncii
*specialitate de baza

Descriere

MedProClinic oferă o gamă largă de servicii medicale în conformitate cu prevederile legale* pentru orice tip de profesie. Serviciul de Medicina Muncii Suceava urmărește identificarea riscurilor profesionale și testarea aptitudinii în muncă a angajaților, promovarea stării de sănătate a acestora, prevenția îmbolnăvirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afecțiunilor profesionale și a celor legate de profesie, scăderea absenteismului la locul de muncă. Acest serviciu permite angajatorului să cunoască starea de Citeste continuarea..

MPo Servicii Medicale

Analize medicale
*specialitate de baza

Descriere

Fondata in 1995 policlinica MPo Servicii Medicale este prima policlinica privata din judetul Suceava. Cu o gama larga de servicii si specialisti in aproape toate specializarile medicale, policlinica va ofera servicii de un inalt grad de profesionalism si diversitate. Preturile practicate in unitatea noastra sunt cele mai accesibile, din dorinta de a acoperi un segment cat mai larg de populatie, mentinand calitatea actului medical la cel mai inalt nivel. Policlinica Citeste continuarea..

Audionova Suceava

ORL
*specialitate de baza

Descriere

Am inceput in 1999 ca initiativa a luptei impotriva hipoacuziei. Scopul nostru este sa identificam afectiunea cat mai devreme si sa oferim solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu au efect. Am introdus in domeniul reabilitarii auditive din Romania cunostintele si metodele europene dobandite prin practica si cercetarea indelungata, in special din Germania, Danemarca si Elvetia. Audionova a adus in Romania cele Citeste continuarea..

Cabinet Dr. Albu

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

SERVICII Profilaxie dentara – Indrumari privind realizarea unei igienizari orale corecte; – Controlul placii bacteriene – Periaj professional; – Fluorizari locale – Detartraj cu ultrasunet sau manual; – Sigilarea santurilor si a fosetelor. Odontologie – Tratamentul complet si complex al proceselor carioase si durerilor dentare, – Obturatii coronare fizionomice cu material fotopolimerizabile, – Obturatii radiculare folosind tehnici modern de condensare se material de sigilare neiritante. Pedodontie – Profilaxia afectiunilor gingivale; Citeste continuarea..

Cabinet Stomatologic Dr. Costea

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Pe durata tratamentului se pot asigura: – tratament balneo – fizioterapie – cazare cu si fara pensiune – excursii in zona – tururi organizate la manastiri Serviciile speciale includ : – inchirieri de masini – soferi – transport la aeroport – la cerere, transport cu masinile noastre;

Alecsa Carmen

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Stomatologie generala, tratamente protetice, endodontice, cosmetica dentara, urgente stomatologice.

BELDENT S.R.L.

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Cabinet de stomatologie

Cabinet Medicina Muncii

Medicina Generala
*specialitate de baza

Descriere

Servicii Controale medicale la angajare si periodice Examene paraclinice: Audiometrie EKG Spirometrie Visiotest Pulsoximetrie Glicemie Masurarea indicelui de masa corporala Participarea la sedintele Comitetului de Sanatate si Securitate in Munca Intocmirea documentatiei pentru concediile de risc maternal Cursuri de prim ajutor la locul de munca Elaborarea raportului anual de evaluare a starii de sanatate a angajatilor Consultanta de specialitate si legislativa in probleme de medicina muncii Determinari de zgomot, iluminat, Citeste continuarea..

Cabinet Boca Rodica

Analize medicale
*specialitate de baza

Descriere

Clinica medicala privata Boca Rodica – Vatra Dornei.