Arhiva pentru Timisoara - Cabinete medicale

Facebook


Timisoara

Hiperdia

Imagistica Medicala
*specialitate de baza

Descriere

Brasov Centru de diagnostic imagistic, consultatii de specialitate, analize de laborator Str. Nicolae Titulescu nr. 2 (incinta “Carpatex”) 0268.405.300 brasov@hiperdia.ro Centru de diagnostic imagistic si laborator Calea Bucuresti nr. 25-27 (lânga Spitalul Judetean) 0268.405.300 Centrul medical de consultatii de specialitate si laborator Calea Bucuresti 27 A 0268.405.300 brasov@hiperdia.ro Computer Tomograf II Brasov Str. Prundului nr. 9-11 (în incinta Spitalului de Neurologie si Psihatrie) 0268.405.300 Laborator analize Poarta schei nr. 31 Citeste continuarea..

Ortomedtim

Ortopedie
*specialitate de baza

Descriere

Cabinetul Ortomedtim este condus de dr. Cosmin Faur. Doctor Cosmin Faur este un medic ortoped din Timisoara. Activeaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara. Specializarile sale sunt ortopedia, traumatologia, dar si chirurgia artroscopica. Dr. Cosmin Faur a studiat medicina generala in Timisoara intre 1995 si 2001, urmand dupa aceea un rezidentiat pentru a obtine specializarea pe care o detine in prezent. Pana in prezent a publicat 45 de Citeste continuarea..

Cabinet Alergologie Dr. Muresan

alergologie
*specialitate de baza

Descriere

Cabinet medical alergolog dr. Muresan, medic specialist alergologie si imunologie clinica in Timisoara. Serviciile oferite sunt: Anamneza, diagnosticul si tratamentul bolii alergice Prick test cutanat alergeni Spirometrie Test bronhodilatatie Test bronhoprovocare cu metacolina PEF metrie Patch test Testare anestezice dentare Imunoterapie sublinguala si subcutanata

Urologie Timisoara

Urologie
*specialitate de baza

Descriere

CLINICA UROLOGICA TIM a fost inaugurata in primavara anului 2003. Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual. Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, Citeste continuarea..

STOMA DENTAL LINE

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Dati-ne ocazia de a va prezenta cabinetul nostru, cu intentia de a stabili cu dvs.o relatie de durata. Sunteti un om unic. Personalitatea dvs., stilul de viata, visele, telurile dvs., si modalitatea in care aveti grija de dvs., toate aceste lucruri sunt unice. Importante. O sursa de mandrie si de multumire, de sentimente bune pe care le aveti in legatura cu persoana dvs. Va rugam sa acceptati aceasta vizita ca Citeste continuarea..

Zokident

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Zokident, laborator dentar din Timisoara, va ofera o gama larga de lucrari stomatologice: coroane, proteze, punti ceramice, implanturi de foarte buna calitate! Aveti nevoie de dinti sanatosi si lucrari protetice de calitate? Noi suntem solutia!

Visual Contact

Oftalmologie
*specialitate de baza

Descriere

VISUAL CONTACT isi propune sa fie unul dintre cabinetele de oftalmologie de top din Timisoara prin calitatea si diversitatea serviciilor medicale si chirurgicale oferite clientilor. Sunteti intampinati cu profesionalism si competenta de catre echipa noastra: Dr. Botorea Rebecca – medic primar oftalmolog Dr. Muntean Alina – medic primar oftalmolog Dna. Manolea Lavinia – consilier optica medicala Oferim consultatii si tratamente complexe adresate copiilor si adultilor, indiferent de varsta. Cabinetul dispune Citeste continuarea..