Arhiva pentru Vrancea - Cabinete medicale

Facebook


Vrancea

Dent Excel

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

Cabinet de stomatologie din Focsani.

Cabinet Alsaha Focsani

Ingrijire la domiciliu
*specialitate de baza

Descriere

CABINET MEDICAL INTERNE & CARDIOLOGIE CU SERVICII CONSULTATIE MEDICALA ELECTROCARDIOGRAFIE ECHOCARDIOGRAFIE DOPPLER COLOR ECOGRAFIE ABDOMINALA CITIREA ANALIZELOR MEDICALE

Laurus Medical Focsani

Chirurgie Generala
*specialitate de baza

Descriere

Metode inovatoare de tratament ale afectiunilor proctologice, terapia varicelor, bolilor dermato-venerologice, tratamentul modern si eficient pentru suferintele articulare, osoase si ale ligamentelor.

CMI Cristian Alexandru Focsani

Stomatologie
*specialitate de baza

Descriere

CMI Cristian Alexandru Focsani

Addviser

Analize Medicale
*specialitate de baza

Descriere

Reprezentanta medicala Addviser este una dintre cele mai titrate companii de consulting medical din Romania. A fost construita insumand experiente de peste 15 ani in industria sanatatii, experiente asezate astazi in slujba protejarii vietii. Addviser reprezinta in Romania unele dintre cele mai prestigioase institutii medicale din lume, facilitand astfel accesul romanilor la solutii medicale novatoare. Operam in Romania in cadrul unui concept de join venture iar activitatea echipelor noastre este Citeste continuarea..

Diamed Center

Analize
*specialitate de baza

Descriere

În incinta clinicii Diamed gasiti un centru de recuperare medicala modern,dotat cu aparatura de ultima generatie destinat atât recuperarii persoanelor cu afectiuni reumatice, neurologice, ortopedico-traumatice, cât si sportivilor de performanta. Programele de recuperare sunt individualizate functie de vâsta pacientilor, afectiunea de care sufera si au la baza procedee de electro- terapie (toata gama de curenti de joasa si medie frecventa), laserterapie, moorpacking, ultrasunet, magnetodiaflux precum si sedinte de kinetoterapie desfasurate Citeste continuarea..

Salcudean Vasile Focsani

Ginecologie
*specialitate de baza

Descriere

Iti doresti un medic ginecolog bun, cu experienta si pe care te poti baza? Doresti ca sarcina ta sa fie urmarita corect, sa ai un bebelus sanatos si sa fii sigura ca medicul tau o sa fie alaturi de tine la nastere? Atunci ai ajuns in locul potrivit. Va invitam la o vizita virtuala in cabinetul nostru de obstretica si ginecologie condus de Dr. Salcudean Vasile, cu o experienta de Citeste continuarea..

Medical Prest

Ginecologie
*specialitate de baza

Descriere

Bine ati venit! Bine ati venit la pagina firmei noastre. Aceasta pagina va ofera oportunitatea de a afla mai multe despre Cabinetul de Obstetrica – Ginecologie “MEDICAL PREST” din FOCSANI. Pentru a afla mai multe despre noi, apasati pe legaturile din meniu. Daca aveti intrebari sau comentarii, va rugam sa accesati pagina de contact. Va multumim pentru ca ati vizitat pagina noastra si va invitam sa reveniti pentru a fi Citeste continuarea..

Medicover Focsani

Medicina Interna
*specialitate de baza

Descriere

Medicover este singura companie de profil din Romania care ofera toata gama de servicii medicale: asigurari de sanatate, abonamente de sanatate, abonamente de medicina muncii, consultatii, investigatii, teste de laborator, spitalizare in cele mai bune rezerve private. Medicover s-a detasat pe piata serviciilor medicale private de sanatate prin modalitatea unica de management al starii de sanatate a abonatilor sai pe baza sistemului medic personal similar medicului de familie din perioada Citeste continuarea..

Medcenter Focsani

Endocrinologie
*specialitate de baza

Descriere

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, MEDCENTER reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale clinice si de laborator din Romania. Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor, printr-un diagnostic precis si rapid, toate centrele medicale oferind servicii bazate pe o aparatura ultramoderna, coordonate de un personal medical special pregatit. Orice pacient sau client trebuie sa fie Citeste continuarea..