Medical Center Botosani

Facebook

Medical Center Botosani

Specializare de baza: Medicina Generala | Strada Strada Postei, nr. 7, Orasul Dorohoi, Botosani

Detalii

Specializare de baza: Medicina Generala
Program: Luni-Vineri: 7:00-15:00 Sambata: 8:00 - 10:00
Telefon: 0746 - 101103 / 0231 - 614101

Specializari: Medicina Generala


Descriere

Medical Center este un laborator de analize medicale in care se efectueaza o gama larga de investigatii de hematologie, biochimie, imunologie, parazitologie si bacteriologie

Pentru efectuarea acestor analize, dispunem de aparatura medicala de ultima generatie, de reactivi de laborator de exceptionala calitate si materiale sanitare de unica folosinta

Laboratorul s-a nascut din convingerea noastra ca viata este cel mai de pret dar pe care il avem si ca oamenii merita toata grija si atentia noastra.

Standardele de inalta calitate pe care le pretinde si le ofera Medical Center sunt sustinute de personal, tehnicieni de inalta clasa cu specializari in domeniu si anume: medic primar, chimist, biolog si asistent de laborator.

Doar impreuna putem controla boala si mentine starea de sanatate. Adesea oamenii se prezinta la medic in stadii avansate de boala cand un tratament curativ nu mai este posibil. De aceea, sfatul nostru este: acordati atentie oricaror semne de boala si prezentati-va la un consult medical; un control medical periodic este o necesitate; in medicina “timpul NU le vindeca pe toate”.

Programare medicala

Localizare pe harta | Strada Postei, nr. 7, Dorohoi, BotosaniAlte cabinete medicale ce v-ar putea interesa


Perfectmed
Pret: Medicina de familie
Centrul Medical Fortius
Pret: Recuperare Medicala
Synobis Medical
Pret: Nutritie